Kozmetika

Kozmetika

A kozmetika a görög cosmeo szóból ered, melynek jelentése szépíteni, díszíteni. Számomra a kozmetika túlmutat az arc szépítésén. Egy olyan kényeztető szolgáltatás nyújtása vendégeim részére, mely magában foglalja a professzionális termékekkel végzett személyre szabott kezeléseket, az arc és a test szépítését, a tökéletes testi-lelki megszépülést, a harmóniát és a nyugalmat. Hiszen a szépség egyenlő a harmóniával és a kettő együtt válik valósággá!

Kezeléseim során professzionális Janssen kozmetikumokat használok, melyek magas hatóanyag tartalmuknál fogva nyújtanak megoldást a speciális bőrproblémákra, a bőr feszesítésére és fiatalítására. Szeretettel várom kedves vendégeimet, hogy a rohanó hétköznapokból kiszakadva, egy kis időre a nyugalom szigetére varázsolhassam őket!

Kozmetikai kezelések:

Thai masszázs

Thai masszázs

A thai masszás alapvetően különbözik az un. "svéd masszázstól", amely a legelterjedtebb masszázstechnika nyugaton. A hagyományos thai masszázsban elsődlegesen nem a fizikai testtel dolgozunk, hanem inkább az ember energiatestével. Energiapontokat helyezünk nyomás alá, vagy általános nyomást alkalmazunk. A masszázs alatt a masszőr számos stresszoldó, izomlazító és nyújtó, valamint ízület-kimozgató (un. lágy mobilizációs) gyakorlatot alkalmaz.

A hagyományos thai masszázs száraz masszázs, vagyis nem használunk hozzá masszázs olajat vagy krémet. Tradicionálisan vékony ruházatban, a földön (tatamin) végezzük.

A thai masszázs pozitív hatásai:

Alakformálás

Alakformálás

Mindannyian tudjuk, hogy álmainknak megfelelő alakot mozgással, megfelelő táplálkozással és speciális, személyre szabott kezelésekkel érhetjük el.
Hogyan lehetek az ön segítségére, hogy a vágyott alakot elérje?

Szépségszalonunkban speciális, több fázisból álló alakformáló programmal várjuk karcsúsodni vágyó vendégeinket:

Masszázs

Masszázs

A lélek ápolása mellett, a test stresszmentesítésére is fontos hangsúlyt fektetni. Erre kitűnően alkalmas a svéd masszázs frissítő/reláxáló hatása, illetve az ajurvédikus masszázs finom illóolajos stresszoldó hatása. Az ajurvédikus masszázs eredetileg Indiából származik, mely egy igazi ősi keleti masszázs terápia, amellyel az Ájurvédák gyógyítják pácienseiket, így szerves része a gyógyászatuknak. Ugyanakkor, manapság használják, mint különálló masszázs terápiát is.

Igénybevehető masszázsaink:

Kineziológia

Kineziológia

Ahogy a mondás is tartja „ép testben, ép lélek”! Célunk, hogy segítsünk az embereknek megtalálni az önmagukhoz vezető utat, a lehető legkíméletesebb módon. A masszázs stressz oldó és relaxáló módszereit alkalmazva tesszük teljessé kezeléseink hatékonyságát.A fentiek megoldásában a Coach Kineziológia© lehet a megoldás kulcsa!

Ismert és alkalmazott kineziológiai módszerek: