Phyt’s Naturo – A felelősségtudatos szépség

A PHYT’S értékeinek alapja a természetes és bio szépségápolás.

A Phyt’s kezeléseket úgy tervezték, hogy a természetes összetevők, gépek használata nélkül is bizonyítottan hatékony megoldást nyújtsanak a különböző bőrproblémákra, és maradéktalanul kellemes érzést keltsenek az egyedi metódusok és masszázstechnikák által.

Belső harmónia – külső ragyogás

E-cél elérésének módja a tudatos életmód, a természetes és bio szépségápolás, az érték és az érzés - hatékony, kellemes, biztonságos kozmetikumok, ami test és lélek épülését szolgálja. Meggyőződésem, hogy szépség és egészség elválaszthatatlanok egymástól.

Filozófiám: Szeretet, pozitív gondolkodás, testi-lelki egészség, kiegyensúlyozottság, önbizalom, kisugárzás, vagyis belső szépség, mosoly, egyediség.

Arckozmetika - Kozák Yvette

Arckozmetika

A PHYT’s termékeiben minden összetevő teljesen természetes: termékeikhez hidegen préselt olajokat használnak, melyek esszenciális zsírsavakban és vitaminokban gazdagok. Csak természetes hidratálók, állományjavítók és növényi emulgeáló anyagok találhatók a termékekben, melyek nem okoznak irritációt. Szintetikus tartósítószerek helyett bioesszenciális olajokat használnak, melyek hatóanyagként is szolgálnak, valamint termékeik kizárólag természetes illatanyagokat és színezékeket tartalmaznak.


Phyt’s naturo kezelések:

Elektrokozmetikai kezelések

Testkozmetika

Minden olyan kozmetikai eljárást, ahol a kezeléshez áramot használunk fel, elektorkozmetikai kezelőeljárásoknak nevezzük.


A mai modern kozmetika az orvostudomány bevált módszereinek alkalmazásával és a korszerű technikai kutatási eredmények felhasználásával törekszik a bőr öregedési folyamatainak lassítására, az egészség és szépség megtartására. A kezelés célja: a különböző hatóanyagok bejuttatása a bőr mélyebb szöveti rétegeibe. A kezelés hatására javulnak az anyagcsere folyamatok, ezáltal a vérkeringés fokozódik. Javul a bőr és a sejtek oxigén és tápanyagok ellátása, így a bőr feszesebb, hidratáltabb, ragyogóbb lesz.


Gépi kezelések: