Svédmasszázs

Kozmetika

A svédmasszázs segít feloldani az izmokba zárt feszültségeket, görcsöket, csökkenti a fáradság érzetet, betegség megelőző hatással bír, valamint felüdíti, ellazítja a testet-lelket. A masszázs lehet frissítő, relaxáló, izomlazító hatású.

Ajánlom a keveset mozgóknak, a sportolóknak, ülő munkát végzőknek, az intenzív életet élőknek, egyszóval Mindenkinek, aki kikapcsolódásra, feltöltődésre, relaxálásra vágyik.

Kezelés közben, ha szükséges kiegészítéskén passzív kimozgatást végzek, a beszűkült ízületek mozgásterjedelmének kiterjesztésére. A passzív mozgatást mindig a fájdalom határáig történik, figyelembe véve a páciens fájdalomtűrő képességét.

A svédmasszázs célja:

Mézes hátmasszázs

Mézes hátmasszázs

Csak nevében masszázs. Igazából a kezelés során a tenyér elemelésével vákuumot idézek elő a bőr felületén. Az erőteljes mozdulatok hatására, a bőr pórusai kitágulnak, méreg anyagok távoznak, a méz vitamin és ásványi hatóanyagai mélyen bejutnak a bőrbe. Ez abban is megmutatkozik, hogy a masszázs végére a méz színe elváltozik.

A salaktalanító, méregtelenítő folyamat az egész szervezetre kihat, így kiváló immunrendszer erősítő, gyulladás csökkentő, nagyon jó izomlazító. Segíti a kötőszövet rendellenes letapadásainak megszüntetését. Ez a masszázsfajta az egyetlen, amit a gerinc felett is alkalmazhatunk. A méz száradásával - kézhez ragadása miatt - a paskoló mozdulatok egy idő után kissé fájdalmas érzést keltenek, de megéri kibírni.

A mézes hátmasszázs célja:

Valamint ajánlott depresszióra, gerinc és ízületi bántalmakra, nyak és hátfájdalmakra, reuma, migrén, krónikus kimerültség esetén.

Csokoládés masszázs

Csokoládés masszázs

A kezelés teljes körű bőrmegújító, méregtelenítő, zsírbontó hatású, ajánlott narancsbőrre.

Csokoládés testradír és masszázskrém összmunkájával dolgozik. A leradírozott bőrfelületet, csokoládé krémmel végzett masszázs követi, mely az egész szervezetre erős méregtelenítő, zsírbontó, nyiroktisztító hatást gyakorol. A bőrnek intenzív ápolást, táplálást nyújt, hidratálja és feszesíti, bársonyosan simává teszi.

A csokoládés masszázs hatása:

Mézes arcmasszázs

Mézes arcmasszázs

A méz szirupos állaga és a speciális masszázstechnika segítségével, az ujjak és a tenyér munkájával egyfajta vákuumhatás keletkezik, ami elősegíti a bőr pórusainak tisztulását, és a méreganyagok felszínre kerülését. Helyükre pedig értékes vitaminok, enzimek, ásványi anyagok jutnak. Így nemcsak a bőr válik tapinthatóan puhábbá, simábbá, élettelivé hanem ellazulnak a fáradt, feszes izmok, csökkennek a gyulladások.

A mézes arcmasszázs hatása:

Frissítő talpmasszázs

Frissítő talpmasszázs

A talp masszírozása javítja a keringést, hatással van az egész test működésére.

A megfelelő reflexzónák masszírozásával, a hozzá kapcsolódó szervben vérbőséget okozunk, ezáltal a keringés javul s beindul a méregtelenítés, regenerálódás, az anyagcsere, nyirokkeringés, ezzel aktivizálja a szervezet öngyógyító erőit.

Frissítő talpmasszázst egészséges emberen lehet végezni.

A frissítő talpmasszázs célja:

Lávaköves masszázs

Lávaköves masszázs

Felmelegített köveket a testre helyezve már az indiánok, indiaiak és az ősmagyarok sámánjai is használtak a gyógyításhoz.

Ezt a masszázstípust azoknak a vendégeimnek feltétlenül ajánlom, akiknek nincs idejük vagy alkalmuk a feltöltődésre, nehezen tudnak lazítani, vagy pörgős stresszes életet élnek.

A lávaköves masszázskezelés sajátos ritmusban zajlik. Körkörös, simító és hosszanti, feltoló mozdulatokkal történik a nyirok utak mentén, ezáltal kiváló nyiroktisztító hatással bír. A kövek melegsége és a masszázs mozdulatok együttesen fokozzák a vér-és nyirokkeringést bevonva a kapilláris érhálózatot is, melynek köszönhetően teher mentesül a szív. Így jobb oxigén és tápanyagellátáshoz jutnak a sejtek.

A lávaköves kezeléstől szűnik az izomfájdalom, felgyorsul az anyagcsere, a szervezet méregtelenítése intenzívebbé válik, és így erősödik az immunrendszer.

Mély fizikai és szellemei relaxációt biztosít, ezáltal csökkenti a fizikai és szellemi feszültséget.