Kedves Látogató!

Mit is jelent az Individu, miért ezt a nevet választottuk szalonunknak?

Individu jelentése: egyén, egyéni.
Mert mindenkiből csak egy van.
Belőled is!
Itt minden Rólad és Neked szól!

Célunk

Az Individu Szépségsziget azért jött létre, hogy ebben a rohanó és stresszes világban legyen egy hely, ahol a nyugalom és a harmónia találkozik. Ahol megpihenhetünk és újjászülethetünk testileg, lelkileg és szellemileg! Ahol professzionális, személyre szabott kezelésekkel még szebbé varázsolhatjuk vendégeinket!

Hiszen az igazi szépség belülről fakad!

Bíró Tünde

Kozmetikus, holisztikus kozmetikus és testkezelő szakember

2010 óta dolgozom a szépségszakmában. Tanulmányaimat az Attractiv Szépség Akadémián végeztem.
Holisztikus kozmetikusként megtanultam, hogy a kozmetika nem csupán a tökéletes krémek és ampullák szakszerű használatáról szól, hanem olyan összetett és személyre szabott kezelésről ahol a vendéget egyensúlyba hozhatjuk.
Hiszen a holisztikus szemlélet nem más mit a „test-lélek-szellem egyensúlyának megteremtése."

Harmónia Önmagunkkal és környezetünkkel!

Szeretettel várom kedves vendégeimet, hogy a rohanó hétköznapokból kiszakadva egy kis időre a nyugalom szigetére varázsolhassam Őket!

Tihor Andrea

Masszázsterapeuta

Jókor, jó helyen – ez az egyik legcsodálatosabb felismerés az életben.
Én pedig szakképzett masszázsterapeutaként, naponta többször és duplán tapasztalom meg ezt a bennem és a hozzám fordulókban is szinte látható, vagy stílusosan: tapintható, rendkívüli érzést.
Boldoggá tesz, hogy évek óta folyamatosan bővülő tudásomnak köszönhetően egyre szélesebb skálán, egyre magasabb szinten tudok nyugalmat adni, stresszmentesíteni, testi-lelki állapotot javítani, frissíteni, a hozzám fordulókat élettel feltölteni: harmóniába hozni őket önmagukkal.

Ugyanakkor hiszem, hogy nem elég pusztán a jó, ha lehet még tökéletesebb is! A svéd- és gyógymasszázs, lávaköves masszázs, frissítő talpmasszázs, tibeti hátmasszázs, mézes hátmasszázs, arc- és test nyirok drenázs... még ha csak olvassa is az ember, érzi, a mindegyikben ott rejlő varázslatosságot.

Ám mindezeket külön-külön, személyre szabottan megtapasztalni, egy, a másikra mérhetetlen tisztelettel és szeretettel ráhangolódó terapeutának köszönhetően, átélni: valódi megújulást jelent.
A semmihez sem fogható rituálét, érzékszerveket simogató részletek teszik teljessé, a hangulatvilágítástól, a lágy zenén keresztül, a finom illatú illóolajokig.

Boldog vagyok, hogy adhatok, s boldoggá tesz a hozzám forduló vendégeim őszintén pozitív visszaigazolása.