Kavitáció

Kavitáció

A kavitációs zsírbontás egy olyan beavatkozás, melynek során nagyteljesítményű ultrahang hullámok segítségével a kezelt terület szövetein belül (has, comb, fenék, felkar) mikro buborékokat hoznak létre. Ezen mikro buborékok összeroppanása során olyan mértékű nyomásváltozás jön létre, melynek köszönhetően a helyi zsírsejtek szétbomlanak.

Különböző mélységekben és különböző roncsolási intenzitással lehet végezni a műveletet. Ezt részben a kezelt területen lévő zsírréteg vastagsága, a zsír jellege, és magának a kezelendő területnek az érzékenysége határozza meg.

Az kezelés hatására folyékonnyá vált zsír és egyéb bomlástermékek a nyirokrendszeren át a májba kerülnek, ahol a lebontás megtörténik, majd a vizelettel együtt eltávoznak a szervezetből.

Míg más zsírbontó technikák többnyire csak ideig-óráig képesek csökkenteni a zsírpárnák méretét, addig az ultrahangos zsírbontás a legproblémásabb testrészeken is tartós és célzott alakformálásra nyújt lehetőséget.

Hullámmasszázs

Masszázs

Az emberi szervezet élettani folyamatait a vér- és nyirokkeringés szabályozza. A nyirok- és vénás rendszer kielégítő működése nagyban függ az izmok mozgásától, mivel ezek segítik a bennük lévő nyirok illetve vér mozgását. A mozgásszegény életmód, az egész napos álló vagy ülő munka, a test öregedési folyamatai, a túlsúly, az egészségtelen táplálkozás, esetleg a genetikai adottságok mind lassíthatják a keringést, így a felhalmozódó salakanyagok a lassuló anyagcsere és a romló immunrendszer kellemetlen tüneteket, sőt idővel akár komoly betegségeket is okozhat.

A hullámmasszázs a hagyományos kézi nyirokmasszázs hatékonyságának többszörösével ható nyirokmasszázs. A hullámmasszázs készülék segítségével megelőzhető, illetve kezelhető a nyirokpangás, de használata elengedhetetlen feltétele a hatékony alakformálásnak is, mivel ez a kezelés biztosítja, hogy a felszabadított zsír és méreganyagok kiürüljenek a szervezetből. A hullámmasszázs más kezelésekkel együtt kombinálva is használható, jól kiegészíti a mezoterápiát, testtekercselést vagy az ultrahangos eljárásokat.